Greenchoice neemt windenergie af van windunie

windpark eneco

Energieleverancier Greenchoice gaat de windenergie van Windunie afnemen. Hiermee vergroot Greenchoice haar capaciteit in 2015. Zij kunnen daarmee 75% van hun klanten van groene energie voorzien.

Windunie blij met grote afname

Windunie hoopt dat de kosten van windenergie hierdoor ook zullen dalen. Windunie heeft ruim 250 leden die eigenaar zijn van windmolens vooral afkomstig uit de agrarische sector. Dit maakt hun momenteel tot de grootse windenergie producenten van Nederland. 75 leden boden hun windenergie aan en Greenchoice bood de beste prijs voor hun energie.

Win win voor beide Energieleveranciers

Beide energieleveranciers werken al een aantal jaren samen, zo levert windunie windenergie aan Greenchoice en Greenchoice helpt ze aan meer klanten. Met deze vernieuwde overeenkomst kan Greenchoice haar duurzame energie voorraad garanderen van Nederlandse bodem.

Windunie heeft een gezamelijke capaciteit van ruim 415 MW. Greenchoice zal op korte termijn hun product dan ook aanbieden aan de consument, dit zal in plaats komen van het Nederlandse windproduct.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

Greenchoice neemt windenergie af van windunie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!