Greenchoice wil zonnepanelen delen met Zonnewijde project

zonnecellen

Greenchoice presenteert vandaag een plan dat particulieren zonnepanelen kunnen delen. Dit plan word besproken tijdens het Evenement Hier opgewekt. Op dit evenement komen ruim honderden energie-initiatieven en energie partijen bijeen.

Greenchoice presenteert haar nieuwe project ZonneWIJde, dit project maakt het mogelijk om gezamelijk in het zonnepark ZonneWIJde te investeren. Zo ontstaat er een collectief waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt, en niet onbelangrijk: De particulier die een zonnepaneel of meer aanschaft, hoeft dit niet persé op eigen dak te plaatsen.

ZonneWIJde is een zonnepark met 7000 zonnepanelen gevestigd op 2 HA grond langs de A16 bij Breda. Iedere particulier mag meedoen aan de actie van Greenchoice dus ook niet-klanten. Meedoen kan al vanaf €25 en 1 zonnepaneel kost €450. 60.000 zonnepanelen zijn voor de particulieren. De opgewekte zonne-energie zal worden verkocht en de particulier ontvangt ieder jaar een percentage daarvan. Uitgerekend rendement op de zonnepanelen is 6% per jaar.

Greenchoice wil zonnepanelen delen met Zonnewijde project
2 beoordelingen 7 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!