Groene energiecontracten voordeliger dan grijze energie

Energie informatie

De Consumentenbond heeft een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat groene energiecontracten voordeliger zijn dan grijze energie. De prijzen lopen nagenoeg gelijk.

Meerdere energieleveranciers vergeleken

Zo zijn de tarieven van januari 2014 vergeleken en de Consumentenbond concluceerde hieruit dat de voordeligste groene energiecontracten €7 per jaar lager uitvallen dan een contract voor grijze energie. Er zijn meerdere energieleveranciers vergeleken die groene energie aanbieden. De groene energieleveranciers zoals Greenchoice en NLE hadden ook prijsverschillen onderling.

Er kwamen drie energieleveranciers uit de test die geen verschil maakten tussen grijze en groene energie, dit waren: Delta, Dong, en Electrabel het tarief is bij beide hetzelfde. Essent vraagt voor haar product Windkracht220 €35 extra vergeleken met een grijs contract zoals: Zeker 1 jaar grijs. Één van de prijsvechters die al jaren één van de goedkoopste is,  is Energiedirect zij vragen een opslag voor hun duurzame energie (€24).

Groene energiecontracten voordeliger dan grijze energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!