Helft van belgen geeft zonnepanelen aan

zonnecellen

De Belgische energiewaakhond Vreg heeft afgelopen jaar 1135 installaties van zonnepanelen goedgekeurd. Maar PV Vlaanderen Sectorfederatie schat in dat 50% daarvan ook echt word aangegeven. Zonnepanelen bezitters zijn bang voor een nieuwe netvergoeding.

Onbalans op energienet dreigt

Wanneer je woonachtig in Vlaanderen een zonnepanelen installatie bezit, ben je verplicht deze aan te geven, anders komt er een onbalans in het energienet door het verhoogde verbruik wanneer hier geen aangifte van word gedaan. Bij verzuim kan er een boete tot en met €25.000 word opgelegd. Belgie heeft al meer dan 3000 megawatt aan zonne-energie geinstalleerd. Hiermee voorzien 3,3% van de bevolking in hun energiebehoefte.

Het aandeel zonne-energie in Belgie is al 35% hoger dan de productie van de Tihange 2 die eerder sluiten moest.

Helft van belgen geeft zonnepanelen aan
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.