HollandseWind certificaten brengen €1,25 mln op

zonne-energie

Eneco heeft al ruim 50.000 HollandseWind certificaten uitgegeven van de 400.000 de opbrengst ervan bedraagt 1,25 mln euro.  Voor particulieren een uitgelezen kans om te investeren in windenergie.

Particuliere windenergie opwekken met z’n allen

Ook nieuwe klanten van Eneco zijn welkom om de certificaten aan te schaffen. De kosten per certificaat zijn €25,-. De rente die men pakken kan is 2,5% oplopend tot 3,5%. De certificaten worden uitgegeven van windpark de Beemden in Etten-Leur. Het windpark heeft 5 windmolens met een vermogen van 2 megawatt per windmolen.

Greenchoice heeft een soortgelijke actie zij werken samen de Windcentrale en verkopen winddelen per stuk. Ook hier kan men zijn eigen windenergie opwekken en mee delen in de winst.

 

HollandseWind certificaten brengen €1,25 mln op
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.