Honderden ontslagen bij energieleverancier Eneco

Eneco kantoorBij Eneco verliezen de komende tijd 400 mensen hun baan. Eneco heeft dit kenbaar gemaakt. Directeur Frans van der Voort heeft medegedeeld dat er alles aan gedaan zal worden om de ontslagen mensen zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Formeel worden de medewerkers komende dinsdag pas geĆÆnformeerd over de plannen.

De vakbonden reageren teleurgesteld. Otto Hoole van de VMHP, die namens de bonden het woord voert, zegt dat het niet uit de lucht komt vallen. “Er is veel concurrentie en er moet bezuinigd worden.”.

Directeur Kabalt van Netbeheerder Stedin zei al bij haar aantreden vorig jaar dat er veel overlap in functies zat en dat daar wat aan gedaan moest worden.

Bron: NOS

Honderden ontslagen bij energieleverancier Eneco
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.