Ikea start opnieuw met verkoop zonnepanelen

Zweedse meubelgigant Ikea zal binnenkort weer starten met de verkoop van zonnepanelen in de Nederlandse vestigingen, dit blijkt uit een bericht van Duurzaambedrijfsleven. Vorig jaar werden de zonnepanelen uit de verkoop gehaald de reden gaf Ikea niet maar naar alle waarschijnlijkheid had dit te maken met de financiƫle problemen van Hanergy een zonnepanelenfabrikant uit China.

Meer fabrikanten gekozen om afhankelijkheid te verkleinen

Ikea zal naar verluid overeenkomsten gaan sluiten met verschillende fabrikanten om niet meer afhankelijk te zijn van ƩƩn fabrikant. Ook worden er afspraken gemaakt met verschillende installateurs. De zonnepanelen zullen online en in de winkels worden verkocht onder hun eigen naam en niet volgens het Ikea merk. Naast Nederland zal Ikea ook de verkoop starten in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland, buiten Europa worden de zonnepanelen aangeboden in de Verenigde Staten en Australiƫ.

Online veel belangstelling voor zonnepanelen

Via de website van Ikea is al veel belangstelling getoond voor de zonnepanelen, de website trok vorig jaar alleen al 1.9 miljard bezoekers. Toen Ikea in 2014 de pilot startte om de zonnepanelen te verkopen hebben ze sindsdien veel geleerd. Voor klanten is het belangrijk dat er voldoende transparantie is over de prijs van de zonnepanelen. Ikea verkoopt eenvoudig meubilair dus past het product zonne-energie goed bij het bedrijf voor consumenten dan ook een goede reden om de zonnepanelen van Ikea te proberen.

Minder stroomverbruik voor Ikea dankzij zonne-energie

Ikea is zelf ook bezig met het verduurzamen van haar vestigingen zo hebben zij enorm veel geĆÆnvesteerd in het plaatsen van zonnepanelen op de daken van de winkels. Dankzij de plaatsing van de zonnepanelen verbruikt Ikea ook minder stroom. De vestiging Zwolle heeft dankzij de opbrengst van zonne-energie zo’n 30% weten te besparen op het energieverbruik. De doelstelling van Ikea is om in 2020 volledig op duurzame energie te kunnen draaien. Wij van EnergieVergelijking.nl vergelijken alle duurzame energie aanbiedingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk dan ook eens groene energie en stap vandaag nog over naar een goedkopere aanbieding.

Ikea start opnieuw met verkoop zonnepanelen
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.