importheffing voor zonnepaneel uit China word verlaagd

eu

De importheffing van zonnepanelen afkomstig uit China zal worden verlaagd met 5 tot 10%. De Europese commissie gaat dit woensdag behandelen met een voorstel.

Europese distributeurs van zonnepanelen zijn hier niet blij mee. Voorheen veroorzaakte het overschot van Chinese zonnepanelen al voor problemen en werden er strengere eisen gehanteert voor de zonnepanelen van Chinese fabricage. Daarom werd er ook een minimumprijs gesteld van €0,53 ct, maar na nu blijkt verlaagd word.

Voor de Europese distributeurs betekent dit opnieuw concurrentie omdat de consument hiervan profiteert en zal kiezen voor de goedkopere variant voor het opwekken van zijn zonne-energie.

importheffing voor zonnepaneel uit China word verlaagd
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!