In 2050 mogelijk om 100% duurzaam op te wekken

logo groene energieUit een Noors onderzoek blijkt dat er in 2050 voldoende mogelijkheid is om over te gaan op 100% duurzame energie.

De onderzoekers hebben onderzocht welke grondstoffen er tegen die tijd ter beschikking staan. Voor het bouwen van zonnecentrale’s en windparken is er voldoende materiaal. Voorts is er het advies gegeven om te gaan investeren in groene energie. Ook werd er bekeken welke hoeveelheid CO2 er vrijkomt. Deze zouden met 62% verminderen en fijnstof daalt met 40%.

Vooral zonnekracht zal in gunstige gebieden de grootste duurzame energiebron kunnen zijn. Ook andere vormen van duurzame energie in de vorm van waterkracht energie, biomassa, en windenergie bied volop mogelijkheden om overal ter wereld duurzaam energie op te kunnen wekken. Het verbruiken van fossiele brandstoffen zal hierdoor niet meer nodig zijn.

In 2050 mogelijk om 100% duurzaam op te wekken
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!