India’s portfolio in duurzame energie naar 21,100 megawatt in 2020

windenergie

De Indiase overheid heeft haar zinnen gezet om haar geïnstalleerde capaciteit tegen 2020 op 21,100 megawatt te krijgen. Momenteel is het geïnstalleerde vermogen aan duurzame energie 6,700 megawatt. Het aandeel zal grotendeels vermeerderen dankzij zonne-energie.

Ruim 14000 megawatt toevoegen aan energiemix

India heeft een beleid opgesteld waarin zij aangeven dat zij nog eens 14,400 megawatt aan de duurzame energiemix willen toevoegen. Dit moet komen uit privaat samenwerkingen en duurzame energieprojecten. Meer dan 50% zal afkomstig zijn uit de zonne-energie sector. Een extra 5000 megawatt zal afkomstig zijn uit windenergie.

Zonne-energie India word nog goedkoper

Een aanvullende 1000 megawatt zal waarschijnlijk komen uit hydro elektriciteit en biomassa. India verwacht dat de prijzen voor zonne-energie nog meer zullen dalen, en dit moet toekomstige investeerders lokken om te willen investeren. Ook het aandeel in zonnepanelen op daken word gestimuleerd. Zo zal de Indiase overheid ook de bevolking zo veel mogelijk ertoe zetten om te besparen op het energieverbruik.

De overheid heeft bedrijven gedeeltelijk verplicht om duurzame energie op te gaan wekken. India beloofd dat het energietarief voor duurzame energie niet zal stijgen. Het aandeel in thermische energie daarentegen ziet stijgende kosten, terwijl duurzame energie steeds goedkoper word.

India’s portfolio in duurzame energie naar 21,100 megawatt in 2020
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!