Informatie energie-overstap nog te onduidelijk (video)

energievergelijking energieoverstapUit onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) blijkt dat de informatie die wordt gegeven door energieleveranciers en vergelijkingssites nog steeds veel te onduidelijk is. Bijna 40 procent van de Nederlandse huishoudens kan besparen en denkt ook daadwerkelijk na om over te stappen op een andere energiemaatschappij. Maar slechts een klein deel doet dat ook echt, terwijl overstappen veel geld kan opleveren.

Links over “Informatie energie-overstap nog te onduidelijk”

Documenten

Uit het onderzoek van de ACM blijkt dat er te weinig informatie is over het overstappen van energieleverancier, maar dat er wel veel geld mee bespaard kan worden. Verschillende onderzoeken hebben reeds duidelijk gemaakt dat een energie overstap loont. Volgens recent onderzoek van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) kan een huishouden met gemiddeld energieverbruik al snel tot wel €500,- per jaar besparen. Bestuurslid Anita Vegter van de ACM moedigt overstappen aan. Echter, is het wel belangrijk dat aanbieders meer moeten informeren over hoe een energie-overstap werkt.

Onderzoeksresultaten Autoriteit Consument en Markt

  • 1 op de 8 huishoudens stapt over van energiemaatschappij
  • Besparing op energiekosten is gemiddeld €400,- per jaar
  • 40% van de huishoudens overweegt energie overstap

Energievergelijking.nl maakt uw energie-overstap gemakkelijk

Energievergelijking.nl is een vergelijkingssite die voor u de energietarieven en de maandelijkse en jaarlijkse energiekosten van alle energiemaatschappijen op een rij zet. Op Energievergelijking.nl kunt u eenvoudig energie vergelijken en weten hoeveel u kunt besparen op energie. Maar vergelijken is niet het enige wat Energievergelijking.nl voor u doet. U kunt met Energievergelijking.nl ook veilig en snel veranderen van energiemaatschappij.

Overstapservice
Via onze gratis overstapservice zorgen wij voor een zorgeloze energie-overstap. Nadat u een onafhankelijke energievergelijking hebt gemaakt weet u welke energiemaatschappij de goedkoopste is. Op basis daarvan kunt u direct overstappen naar de goedkoopste energiemaatschappij op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Klik op aanvragen en vul het aanvraagformulier volledig in. Klik nogmaals op Aanvragen en uw gegevens worden veilig verzonden naar de nieuwe energiemaatschappij.

Bevestiging van uw energie-overstap
Na uw aanvraag ontvangt u direct bevestiging. In de bevestiging staan alle voorwaarden, de energietarieven en de speciale kortingen die u ontvangt als u via Energievergelijking.nl uw overstap in orde maakt. Tevens ontvangt u binnen 3 werkdagen ook een bevestiging en een welkomstbrief van uw overstap naar een nieuwe energieleverancier per post.

Uw huidige aanbieder wordt voor u opgezegd
Uw oude energieleverancier hoeft u zelf niet op te zeggen. Bij een energie-overstap via Energievergelijking.nl wordt dat voor u uit handen genomen en ook daarvan ontvangt u van zowel uw huidige als uw nieuwe energieleverancier bevestiging. Zo wordt overstappen gemakkelijk en kunt u zorgeloos besparen op uw energiekosten.

Informatie energie-overstap nog te onduidelijk (video)
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!