ITM levert RWE energy Power to Gas fabriek

powertogasplatform

ITM Power heeft zijn derde Power to Gas fabriek opgeleverd in Duitsland. De fabriek gaat P2G leveren aan energieleverancier RWE Energy. ITM heeft afgelopen December het contract gewonnen om te mogen leveren aan RWE.

RWE en P2G goed voor duurzaamheid bedrijf

Het tweede generatie systeem maakt gebruik van een hogere stroomdichtheid waarvan de hogere waterstof per stack word gemaakt. De fabriek werd getest en opgeleverd in minder dan 10 weken. ITM werkt met de techniek elektrolyse waar een chemische reactie ontstaat onder druk van elektrische stroom, zoals het ontleden van water in waterstof.

Energieleverancier moet schakelen naar meer duurzaam

RWE gebruikt de P2G omzetting voor de generatoren voor zonne-energie en windenergie zo kunnen zij voldoen aan de vraag en het aanbod. RWE zal het P2G toevoegen aan het Duitse gasnet en naar verwachting gebruik ervan maken over een aantal weken.

RWE is momenteel bezig met vernieuwing en het bedenken van nieuwe concepten. Zij moeten de stap maken naar duurzame energie opwekking. Ondanks dat zij de grootste gasproducent van Duitsland zijn moeten er ook andere manieren worden bedacht om het bedrijf weer zo rendabel mogelijk te maken. Andere energieleveranciers zijn al bezig met de verduurzaming van hun organisatie zoals EON die dit jaar een tweede Power to Gas fabriek zal openen, dus RWE zet een stap in de goede richting met P2G.

ITM levert RWE energy Power to Gas fabriek
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.