japanse bedrijven slaan groene stroom op in de VS

windenergyAmerica

Drie grote Japanse bedrijven waaronder Toshiba brengen hun groene stroom onder in de Verenigde Staten. Toshiba wil een opslagsysteem plaatsen in de VS met een opslagcapaciteit van 6000 kilowatt. Het is de Japanners er juist om te doen dat wanneer zonne-energie of windenergie een hoogtepunt bereikt dat zij deze kunnen opslaan.

RES dat vooral in de VS actief op het gebied van hernieuwbare energie zoals energie opslag zal de installatie voor Toshiba gaan onderhouden. Eén van de andere drie bedrijven is Sumitomo en deze bouwt een elektriciteitscentrale. Wanneer er energie nodig is zal energiebedrijf PJM gebruik maken van de opgeslagen energie. Er zijn al 13 staten die gebruikmaken van het systeem.

Deze opslag operatie levert de Japanners miljoenen dollars op, andersom willen de Japanners dezelfde service ook in Japan gaan aanbieden. De bouw zal deze maand gaan starten en het leveren van energie zal aan het einde van het jaar al plaatsvinden.

Wanneer de energieprijzen hoger zijn kunnen de Japanners op korte termijn groene stroom gaan leveren vanuit hun opslag, wanneer dit succesvol blijkt gaan ze in meer van zulke centrales beleggen.

Bron: Utilities

japanse bedrijven slaan groene stroom op in de VS
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!