KiesZon van Greenchoice sluit grote overeenkomst voor bouw zonnecentrale

zonnecelpanelen

KiesZon heeft een grote overeenkomst gesloten met ThyssenKrupp Materials Nederland om een super zonneproject op te zetten. De capaciteit bedraagt 2,3 mln kWh en er worden 9000 zonnepanelen hiervoor gebruikt.

Dit maakt het project tot één van de grootste zonne-energie projecten van Nederland. De 9.000 zonnepanelen zullen komen op twee locatie’s. Thyssen Krupp zal met dit grote project een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame energie. Met behulp van een Subsidie energie kon dit project opgestart worden. Beide bedrijven hebben hiervoor maanden intensief aan het plan gewerkt.

Groot zonneproject start in 2015

KiesZon is een onderdeel van Greenchoice en International Solar. In het voorjaar zal KiesZon starten met het bouwen van de zonne-installatie. Greenchoice is als groene energieleverancier al actief in CO2 reductie met het project Face the Future en andere groene projecten in ontwikkelingslanden. De energieleverancier streeft naar een groen duurzaam milieu en laat dat ook zien met andere projecten zoals: het verstrekken van gratis zonnepanelen.

Greenchoice tarieven op EnergieVergelijking.nl vergelijken

Wilt u ook meedoen aan een gezonder milieu? en wilt u duurzame energie? Bekijk dan op EnergieVergelijking.nl de energietarieven van Greenchoice.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

KiesZon van Greenchoice sluit grote overeenkomst voor bouw zonnecentrale
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!