Kiezen voor lokaal opgewekte stroom met Vandebron

vandebron tarievenWilt u echt een verschil maken en bijdragen aan de productie van duurzame energie? Overweeg dan ook om uw energieĀ bij Vandebron af te nemen want daarmee komt uw geld terecht bij een lokale duurzame energiebron. De Consumentenbond heeft Vandebron als beste getest dus dat mag gerust meespelen in uw keuze voor een nieuwe leverancier. Kies je voor een jaar bij Vandebron? Dan krijgt u puur Hollandse groene stroom geleverd.

Kies zelf uw duurzame energie bij Vandebron

U mag uit zo’n 30 lokale duurzame bronnen kiezen vanwaar u uw stroom wilt hebben. Bio-energie? Prima maar ook zonne-energie en windenergie behoren tot de keuzemogelijkheden. Maakt het u niet uit? Dan kiest u voor de goedkoopste groene stroom zo makkelijk is Vandebron.

Groene stroom hoeft niet duur te zijn

Duur zijn ze niet want u betaalt gemiddeld 122 euro per maand wanneer u een verbruik heeft van 3500 kWh en 1200 m3 gas. Ā Onlangs won Vandebron de energieveilingĀ van de Consumentenbond. Wie weet is Vandebron binnenkort uw energieleverancier. Start hier met energie vergelijken enĀ vergelijk VandeBron energie met andere energieleveranciers om te weten welkeĀ nu het voordeligste is.

Kiezen voor lokaal opgewekte stroom met Vandebron
5 beoordelingen 9.2 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.