Klanten Belgische Electrabel gaan meer betalen voor energie

electrabelvlag
Het Belgische Electrabel heeft aangekondigd haar energieprijzen 2014 te gaan verhogen met 10 tot 15%. Dit geld voor de zogeheten basiscontracten. De energieleverancier stelt dat door de verlaging van de btw op stroom daardoor de prijzen verhoogd moeten worden om het verlies te kunnen compenseren.

Electrabel zit in onzekerheid over de kerncentrales Tihange 2 en Doel3 wanneer deze gesloten worden is namelijk nog niet duidelijk. Met het sluiten van de kerncentrales zal de energieleverancier de verliezen moeten opvangen. Meer dan 100.000 klanten zullen gedupeerd worden met deze beslissing. Energiespecialist Tom De Meester vind dat Electrabel haar energieprijzen juist moet verlagen door de schommelingen op de energiemarkt. De EPI parameter staat op een waarde van € 44,19 deze waarde is laag. Dus logischer zou zijn om juist de energieprijzen te verlagen.

Prijzen en aanbieders van energie vergelijken?

De basiscontracten zijn vaste contracten en in de regel zijn het dure contracten. Vergelijken van energie loont en men kan enorm besparen. Vergelijk daarom eens meerdere energieleveranciers met elkaar en leg de prijzen naast elkaar neer. Start daarom nu meteen met energie vergelijken en bekijk welke aanbieder voor u het meest voordelig is.

Klanten Belgische Electrabel gaan meer betalen voor energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.