Korting van €250 bij Nuon 1 jaar?

Korting van €250 bij Nuon 1 jaar?Wilt ook een korting van €250 bij Nuon 1 jaar? Controleer dan de aanbieding eens. Wie weet is dit dé aanbieding waarmee u gaat besparen. Velen denken door de verhoogde energiekosten in 2019 dat kiezen voor een driejarig contract verstandig is. Toch is dit niet zo. Het meest voordelige en de verstandigste keuze is nog altijd een 1 jarig contract. Zo gaat u nooit een te lange verplichting aan en kunt u bijtijds weer overstappen. We brengen deze aanbieding onder uw aandacht. Is deze voordelig genoeg? Dan kunt u overstappen. Is deze niet voordeliger? Kijk dan gerust even verder.

Check het geschatte maandbedrag goed!

Bekijk goed wat er bij geschat maandbedrag staat, is deze voor u te hoog? Zoek dan nog meer energie aanbiedingen. De energiekosten in 2019 zullen flink hoger uitvallen. Allerlei verhogingen drijven de kosten op. De leveringsprijzen zijn hoger, maar ook de heffingen zijn hoger geworden. Op jaarbasis zullen we gauw zo’n 250 tot 300 extra gaan betalen. Daarom zoeken we ook naar een goedkopere energieleverancier. Alleen als de aanbieding u echt voordeel oplevert kunt u overstappen.

Wat kunt u zelf doen aan besparing?

Als u niet teveel wilt betalen dan is het zaak om uw verbruik aan te pakken. Vaker een warme trui aantrekken en uw verwarming 2 graden lager zetten levert u voordeel op. Per graad zijn we enkele tientjes goedkoper uit namelijk. Dus laten we zeggen €80 per graad per jaar. Dan scheelt dit u op 2 graden lager al €160 per jaar. U zult het echt niet koud hebben met een temperatuur rond de 20 graden. Denk ook goed na over uw douche gewoonten. Een snelle douche levert u ook kubieke meters besparing aan gas op.

Gasverbruik permanent verlagen

Alleen op gas zult u dan €200 per jaar kunnen besparen. Huishoudens zullen huiveren als de jaarafrekening van 2019 zich aandient. Gelukkig duurt de winter ongeveer 3 maanden. Dus we hoeven de verwarming niet het hele jaar aan te zetten. De zomer van 2018 heeft lang geduurd. Tot aan eind oktober hadden we te maken met zeer uitzonderlijke temperaturen. Dat betekende dat we de verwarming ook pas later hoefden te gebruiken.

Korting van €250 bij Nuon 1 jaar? Of even verder zoeken?

Dus gaat u voor de korting van €250 bij Nuon 1 jaar? Of wilt u later beslissen over een nieuwe energieleverancier? Overstappen kan uiteraard als uw energiecontract bijna verloopt. Dit betekent niet dat u heel snel moet beslissen. U mag gerust langer nadenken over uw beslissing. U weet in ieder geval dankzij een energievergelijking wat er verkrijgbaar is.

 

 

Korting van €250 bij Nuon 1 jaar?
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.