Kosten voor zonne-energie Australië de pan uit gerezen

solarpanel-australia

De kosten voor de installatie en het onderhouden van zonne-energie van meer dan 1 mln Australische huishoudens wegen niet op tegen de financiële voordelen ervan.

Wanneer subsidie’s opraken dan betaalt de consument

Tegen de tijd dat de Federale overheid zijn subsidie’s stopzet zullen huishoudens zonder zonne-energie moeten meebetalen hieraan. Dit kwam voort uit een rapport van het Grattan Instituut, het instituut zegt verder dat de overheid niet huishoudelijke subsidie’s had moeten verlenen maar zich meer had moeten richten op commerciële zonne-energie op grotere schaal. Dan waren de kosten veel lager geweest.

Australië heeft hoogste aandeel in zonnepanelen installatie’s

Door de verstrekte subsidie’s heeft Australië het hoogste percentage aan geïnstalleerde zonne-energie. Het rapport laat ook zien dat de kosten voor huishoudelijke zonnepanelen installatie’s 18 biljoen dollar bedroegen, terwijl de de besparing op de emissies in koolstofdioxide, CO2 , en het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen maar 9 biljoen dollar bedroegen.

Zonnepanelen Australië worden goedkoper

De aanschaf van zonnepanelen in Australië behoeft geen subsidie’s meer omdat ook hier de aanschafkosten ervan zullen dalen. De overheid richt zich nu op andere plannen maar het instituut zegt wel dat het aandeel in zonne-energie juist niet teruggeschroefd hoeft te worden op kleinere schaal, maar vereist een andere aanpak.

Bron: RenewEconomy

Kosten voor zonne-energie Australië de pan uit gerezen
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!