Koude winter in aantocht? Houd uw voorschotnota in de gaten!

herfst

De herfst is dan nu toch echt begonnen vandaag! Dat betekent dat het frisser word in huis en de verwarming een paar graden omhoog word gezet. De afgelopen winter was zacht voor haar doen dus bleek achteraf dat men profiteerde van vooral een lagere gasrekening.

Controleer uw meterstanden maandelijks

Consumenten betalen een maandelijks voorschot op basis van hun verbruik. Wanneer het verbruik hoger word dan gemiddeld dan word dat achteraf in rekening gebracht. Dit geld ook wanneer het verbruik lager blijkt te zijn. Houd hier wel rekening mee, verstandig is altijd om uw energierekening te controleren door dit eenmaal per maand bij te houden. Dit kunt u in beginsel doen door uw meterstanden op te schrijven zodat u per maand kunt zien hoeveel uw verbruik gestegen is. Dit voorkomt misverstanden en bent u beter voorbereid op een hogere eindafrekening.

Voorschotnota wijzingen kan ook

U kunt ook de verrassingen voor blijven door uw maandelijkse voorschotnota te verhogen zo weet u zeker dat u niet te weinig aan voorschot heeft betaald. Dit hoeft uiteraard niet perse daar bent u geheel vrij in.

Of vergelijk uw huidige energietarief met de overige energietarieven en bekijk of u goedkoper uit kunt zijn. Vergelijk hier uw energietarieven en bereken hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten.

Koude winter in aantocht? Houd uw voorschotnota in de gaten!
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!