Kringloopenergie 3 jaar Nederlandse groene stroom

onafhankelijke energievergelijkerKringloopenergie behoort tot HVC Nederlands grootste afvalverwerkingsbedrijf. HVC recyclet afval maar haalt ook het afval bij de mensen thuis op. Zo wordt het afval verwerkt en een onderdeel daarvan zetten zij weer om in groene energie.

Afval wordt verwerkt tot elektriciteit

Kringloopenergie dus, zo wordt er gebruik gemaakt van biomassa dat in hun afvalenergie centrale omgezet word naar energie. Ook wordt dezelfde energie gebruikt om te verwarmen denk hierbij aan zwembaden of woningen. Hierbij wordt dus het gebruik van fossiele brandstoffen tot nul gebracht. Via een warmtenet komt het de huizen en bedrijven binnen.

Kringloopenergie levert 100% Nederlandse groene stroom

Participeren in overige projecten doet HVC ook want zij bezitten een aandelenpakket van 10% in windpark Gemini. Dus leveren zij tevens windenergie die ongeveer 78.000 huishoudens in hun energiebehoefte kan voorzien. De groene stroom van Kringloopenergie is dus puur Hollands en dat is goed voor ons percentage aan duurzame energie. Om u een voorbeeld te geven wat u kwijt zou zijn mocht u overwegen over te stappen naar Kringloopenergie houden we 3500 kWh en 1500 m3 gas aan. Dan zou u ongeveer €136 per maand kwijt zijn voor uw energiekosten.

Nederlandse groene stroom vergelijken op EnergieVergelijking.nl

Vergelijk de aanbieding van Kringloopenergie met de overige energieleveranciers en bereken snel of deze aanbieding bij u en uw wensen past. Onze Energievergelijker laat u zien welke energieleveranciers groene stroom uit Nederland leveren. Pas uw energievergelijking daarop aan en de goedkoopste energieleverancier met groene stroom uit Nederland staat meteen bovenaan.

Kringloopenergie 3 jaar Nederlandse groene stroom
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!