Meer overstappers dan normaal door hogere energiekosten

meer overstappers dan normaal door hogere energiekostenAfgelopen december waren er meer overstappers dan normaal door de hogere energiekosten. Velen ontvingen in de laatste weken van december hun nieuwe voorschotbedrag. Deze is gemiddeld €20 per maand hoger. De energieleveranciers verhogen hun voorschot door de hogere prijzen. Dat leidde ertoe dat heel veel consumenten besloten over te stappen. Zoeken naar de goedkoopste energieleverancier 2019 levert voordeel op.

Voorschotbedrag verhogen of opnieuw energie vergelijken

Energieleveranciers roepen hun klanten op om hun voorschotbedrag te verhogen. Maar men kan natuurlijk ook opnieuw energie vergelijken. En dat is wat de meesten ook doen en al hebben gedaan. De situatieschets die een paar maanden terug positief werd omschreven als meer koopkracht in 2019 gaat niet op. Een bezoekje aan de supermarkt leert ons al dat de boodschappen duurder zijn geworden. Alles wordt duurder dat is een feit.

Energie besparen is wenselijk vooral in deze dure tijd

Het beste is om niet af te wachten of de prijzen zich gaan stabiliseren maar begin zelf met energie besparen. De klimaatkosten komen voor rekening van de consument en daarom zijn de energiekosten hoger. En nog altijd zijn er de slapende consumenten. De consument in kwestie die nog nooit of jaren geleden is overgestapt. Ons advies aan deze groep is dan ook: Vergelijk zoveel mogelijk andere energieleveranciers en stap over. Het voordeel voor deze groep kan enorm veel geld opleveren.

Wordt een frequentie overstapper zo mist u nooit een energiedeal

En ook al stapt u wel frequent over, dan nog valt er geld te besparen met vergelijken. Zoek naar hoge welkomstkortingen. De eenjarige energiecontracten met korting in geld zijn het populairst. Hiermee kan immers het hogere voorschotbedrag verlaagt worden. Ook kunt u uw gasverbruik onder de loep nemen. Is het echt nodig om de verwarming hoog te zetten? Een graadje lager kan prima en u went er snel aan. Als u efficiënter met gas omspringt dan zult u uw gaskosten zien dalen.

Minder gas verbruiken in 2019

Gas is nu eenmaal erg duur. De energieleverancier vraagt hogere tarieven en de overheid heft er ook nog eens flink wat belasting over. Treuzelen onder de douche is er dus ook niet meer bij. Tenminste als u geld wilt overhouden. Douchen en uw verwarming vragen het meest aan gas. Vaak denkt men dat koken op aardgas ook het verbruik flink hoger maakt. Dit is niet zo.

Meer overstappers dan normaal door hogere energiekosten
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.