Meer werkgelegenheid in duurzame energiesector

duurzameenergie

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek is de werkgelegenheid in de duurzame energiesector toegenomen. Het percentage steeg met 24% vorig jaar in vergelijking met 2008.

Met het oog op het energieakkoord word er meer geinvesteerd in energiebesparende technieken, dit bied aan installatie monteurs vooral veel werkgelegenheid. De inkomsten uit duurzame energie zijn ook gegroeid met ruim 12%.

Verder word in Brussel druk gedebatteerd over de CO2 uitstoot deze moet 40% gereduceerd worden. De energielevering afkomstig van duurzame energie moet tenminste 27% zijn. En het kabinet is ingestemd met de nieuwe regel om een energiebesparing te realiseren van 30%. Wanneer deze doelstellingen zullen worden bereikt is de verwachting dan ook dat het aandeel duurzame energie na 2020 zal blijven groeien.

 

Meer werkgelegenheid in duurzame energiesector
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.