Miljoenen huishoudens krijgen geld terug van energiebedrijf

energie vergelijken filteroptiesDit jaar krijgen miljoenen huishoudens geld terug gestort van hun energiebedrijf. De reden daarvoor is de zachte winter van afgelopen jaar. Energiebedrijven werken namelijk met een zogenaamd voorschotbedrag dat wordt bepaald op basis van het energieverbruik van het jaar daarvoor. Omdat we in 2012 te maken hadden met een extreem koude winter werd het maandelijks voorschot-bedrag hoger afgesteld dan normaal gesproken. Aangezien de winter van 2013 niet zo koud was als het jaar daarvoor hebben veel huishoudens teveel betaald voor energie.

Teveel betaald geld wordt nu door de energiebedrijven terug gestort. Grote energiebedrijven zullen een bedrag van 125 euro tot 225 euro per huishouden terug storten. Een mooie meevaller dus!

Uitstekend moment om energie te vergelijken

Veel huishoudens zullen nu de jaarafrekening ontvangen waarop duidelijk wordt hoeveel geld er wordt terug gestort. Dit is een uitstekend moment om met energie vergelijken te beginnen en er achter te komen welke energieleverancier de goedkoopste is. Energievergelijking.nl zet zich al jaren in om u te helpen met het vergelijken van de energieprijzen. Inmiddels hebben dan ook duizenden huishoudens via Energievergelijking.nl de goedkoopste energieleverancier gevonden en konden daardoor fors besparen op hun energiekosten.

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen? Start dan nu vergelijken en bereken uw voordeel!

Miljoenen huishoudens krijgen geld terug van energiebedrijf
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.