Minder omzet voor Delta na zachte winter

geld

Energieleverancier Delta heeft haar omzet zien dalen na de zachte winter van 2013/2014. Ondanks dat het multibedrijf dat ook takken heeft in de afvalverwerking en watervoorzieningsbedrijf Evides mocht dat niet baten.

De totale omzet daalde met 7% in vergelijking met het vorige jaar. Zij zagen hun nettowinst afnemen van 33 mln tot 30 mln. Eerder deze week meld Delta zij haar belangen in het afvalverwerkingsbedrijf willen verkopen. Het belang van 75% moet er bij verkoop voor zorgen dat Delta haar schulden kan voldoen.

Delta houd tevens rekening met de afschaffing van de kolenbelasting en ziet het somber in wat betreft de vraag naar stroom. Toch denkt de Zeeuwse energieleverancier haar omzet voor dit jaar redelijk te kunnen afsluiten.

Minder omzet voor Delta na zachte winter
2 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.