NAM investeert in bestendiging panden

scheurinmuur

De NAM heeft na een onderzoek geconcludeerd dat zij 50.000 panden moeten gaan bestendigen tegen de aardbevingen die zij veroorzaken met hun werkzaamheden.

Panden moeten in de toekomst gaswinning bestendig zijn

Deze panden betreffen onder andere woningen, ziekenhuizen, verzorgingscentra, scholen en de brandweerkazernes in het aardbevingsgebied. Na aanhoudende schademeldingen van omwonenden besluiten zij daarom om de panden zo danig te bestendigen dat zij beter bestand zijn tegen de gaswinningen.

Hiervoor zullen de bewoners wel tijdelijk hun pand moeten verlaten maar dit word per geval bekeken. Minister Henk Kamp had al een potje gereserveerd en uit dit potje worden de kosten ook betaald. De NAM laat mensen ook meedenken over hoe het beste deze klus uit te voeren. Er zal een prijsvraag komen en degene die het beste idee presenteert ontvangt €40.000 om de klus te gaan realiseren.

NAM investeert in bestendiging panden
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.