NAM moet schaderegelingen herzien volgens Vereniging Eigen Huis

namgebouw

De NAM moet haar schaderegelingen geheel opnieuw gaan herzien, want volgens Vereniging Eigen Huis is de huidige schaderegeling niet voldoende. Wat hun betreft kan het huidige plan volledig geschrapt worden.

Vereniging Eigen Huis concludeerde dat er een compleet nieuw schadeplan moet komen. Zij hebben zelf een meldpunt geopend voor gedupeerden die hun schademeldingen konden doen aan Vereniging Eigen Huis. Veel mensen dienden dan ook hun schademeldingen in en daaruit bleek dat er veel gedupeerden zijn met enorme schade aan hun woning. De gedupeerden melden ook dat de NAM slecht met de procedure omgaan, zo zijn er veel mensen die lang moeten wachten op een uitspraak en stelt de NAM dat de gevolgen van de schade in bepaalde gevallen komt door achterstallig onderhoud.

Daarom is recentelijk een nieuwe onafhankelijke uitvoeringsorganisatie opgezet om deze mensen bij te staan. Deze organisatie zal dan onafhankelijk bepalen over de hoogte en reden van de schade. Dit gebeurt nu door de NAM zelf en in veel gevallen laat een reparatie laat staan vergoeding op zich wachten. Vereniging Eigen Huis wil met het nieuwe protocol voorkomen dat de NAM in eigenbelang zal handelen en wil de consument voorop stellen.

Bron: NOS

NAM moet schaderegelingen herzien volgens Vereniging Eigen Huis
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!