NAM moet schaderegelingen herzien volgens Vereniging Eigen Huis

namgebouw

De NAM moet haar schaderegelingen geheel opnieuw gaan herzien, want volgens Vereniging Eigen Huis is de huidige schaderegeling niet voldoende. Wat hun betreft kan het huidige plan volledig geschrapt worden.

Vereniging Eigen Huis concludeerde dat er een compleet nieuw schadeplan moet komen. Zij hebben zelf een meldpunt geopend voor gedupeerden die hun schademeldingen konden doen aan Vereniging Eigen Huis. Veel mensen dienden dan ook hun schademeldingen in en daaruit bleek dat er veel gedupeerden zijn met enorme schade aan hun woning. De gedupeerden melden ook dat de NAM slecht met de procedure omgaan, zo zijn er veel mensen die lang moeten wachten op een uitspraak en stelt de NAM dat de gevolgen van de schade in bepaalde gevallen komt door achterstallig onderhoud.

Daarom is recentelijk een nieuwe onafhankelijke uitvoeringsorganisatie opgezet om deze mensen bij te staan. Deze organisatie zal dan onafhankelijk bepalen over de hoogte en reden van de schade. Dit gebeurt nu door de NAM zelf en in veel gevallen laat een reparatie laat staan vergoeding op zich wachten. Vereniging Eigen Huis wil met het nieuwe protocol voorkomen dat de NAM in eigenbelang zal handelen en wil de consument voorop stellen.

Bron: NOS

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen