Nam start proefboring in Drenthe

boortoren

De NAM is gestart met proefboringen in de Provincie Drenthe. Er is een boortoren geplaatst tussen de snelweg A28 en het TT Circuit. Verwachting is dat de NAM voor December 2014 zijn proefboringen heeft afgerond.

NAM boort op meerdere plekken rondom Assen

Het gasveld dat de naam Eleveld-Noord heeft gekregen ligt nabij het bekende Assense TT circuit. De NAM is voornemens om op meerdere plekken proefboringen te doen. Er werd op Eleveld-Noord al eens eerder geboord naar aardgas. De toren van de NAM is 30 meter hoog. Er zullen in Witten een aantal putten worden geboord om bij het gasveld Eleveld-Noord en de andere gaslocatie’s te kunnen komen.

NAM plaatst sensor in Groninger woning

De NAM had al eerder te kampen met aardbevingen ten gevolge van de proefboringen in de provincie Groningen en omstreken.Vanaf 2012 hebben ruim 19.000 huishoudens een schademelding ingediend. Erna gaf de NAM aan een proef te zullen starten waarbij een groep van 200 Groningers sensoren geinstalleerd zullen krijgen om de schade te meten.

Nam start proefboring in Drenthe
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!