Nam start proefboring in Drenthe

boortoren

De NAM is gestart met proefboringen in de Provincie Drenthe. Er is een boortoren geplaatst tussen de snelweg A28 en het TT Circuit. Verwachting is dat de NAM voor December 2014 zijn proefboringen heeft afgerond.

NAM boort op meerdere plekken rondom Assen

Het gasveld dat de naam Eleveld-Noord heeft gekregen ligt nabij het bekende Assense TT circuit. De NAM is voornemens om op meerdere plekken proefboringen te doen. Er werd op Eleveld-Noord al eens eerder geboord naar aardgas. De toren van de NAM is 30 meter hoog. Er zullen in Witten een aantal putten worden geboord om bij het gasveld Eleveld-Noord en de andere gaslocatie’s te kunnen komen.

NAM plaatst sensor in Groninger woning

De NAM had al eerder te kampen met aardbevingen ten gevolge van de proefboringen in de provincie Groningen en omstreken.Vanaf 2012 hebben ruim 19.000 huishoudens een schademelding ingediend. Erna gaf de NAM aan een proef te zullen starten waarbij een groep van 200 Groningers sensorenĀ geinstalleerd zullen krijgen om de schade te meten.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op woensdag, 17 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op woensdag, 17 juli 2019.

Een reactie plaatsen