Nederland gaat miljarden investeren in wind energie

 

Volgens het voorlopige Energie akkoord gaat nederland in de toekomst miljarden in de windparken op zee investeren. Ook willen ze nagenoeg alle kolencentrales gaan sluiten. De kosten voor dit project komt op de schouders van belastingbetalend Nederland terecht.

Nederland houd deze maatregel aan omdat het moet gaan overstappen op een energiezuinige en duurzame voorziening. Wiebe Draijer voorzitter van de SER  ( Sociaal Economische Raad ) had de leiding over dit overleg. Ook willen ze een extra belasting van € 0,6 ct per kubieke meter gas gaan opleggen. Mensen met een energiezuinig huis kunnen de belasting alleen terugvragen de rest moet gewoon betalen. Ook word het bemoeilijkt om een hypotheek te kunnen krijgen voor huis dat niet energiezuinig is. En gemeenten gaan de OZB ( Onroerend zaakbelasting ) koppelen aan de zuinigheid in energie van een huis.

Nederland gaat miljarden investeren in wind energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.