Nederland haalt 16% voor duurzame energie niet in 2020

logo duurzame energie

Volgens VNO-NCW gaat nederland de 16% duurzame energie die ze moeten behalen uit duurzame bronnen niet waarmaken. Tijdens de onderhandeling van het ‘ energieakkoord’ werd dat duidelijk. Milieu- organisatie’s en vakbonden onderhandelen samen hierover.

Er word naar een manier gezocht om die 16% te gaan behalen onder goedkeuring van alle partijen. Het VNO-NCW is somber over de 16% en laat die gedachte al los. Het VNO-NCW houd eerder 14% aan, en er word verwacht dat de beloofde 16% pas gehaald word in 2024 vier jaar verder dus.

De partijen hebben tot 5 juli de tijd om op één lijn te komen en een overeenstemming te bereiken. Als dat niet gelukt is gaat Minister Henk Kamp uitmaken hoe Nederland aan de beloofde 16% zal komen.

Nederland haalt 16% voor duurzame energie niet in 2020
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!