Nederland haalt 16% voor duurzame energie niet in 2020

logo duurzame energie

Volgens VNO-NCW gaat nederland de 16% duurzame energie die ze moeten behalen uit duurzame bronnen niet waarmaken. Tijdens de onderhandeling van het ‘ energieakkoord’ werd dat duidelijk. Milieu- organisatie’s en vakbonden onderhandelen samen hierover.

Er word naar een manier gezocht om die 16% te gaan behalen onder goedkeuring van alle partijen. Het VNO-NCW is somber over de 16% en laat die gedachte al los. Het VNO-NCW houd eerder 14% aan, en er word verwacht dat de beloofde 16% pas gehaald word in 2024 vier jaar verder dus.

De partijen hebben tot 5 juli de tijd om op één lijn te komen en een overeenstemming te bereiken. Als dat niet gelukt is gaat Minister Henk Kamp uitmaken hoe Nederland aan de beloofde 16% zal komen.

Nederland haalt 16% voor duurzame energie niet in 2020
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen