Nederland nog niet duurzaam genoeg

logo duurzaam

Het statistiekbureau Eurostat heeft een onderzoek gedaan hoeveel landen duurzaam energie produceren. Het onderzoek werd gedaan over het jaar 2012, hieruit is gebleken dat Nederland achterloopt met zijn duurzame energie productie.

Meerdere landen lopen achter met doelstellingen

Afgelopen week werd duidelijk dat de groei van duurzame energie in Nederland met 4,5% gestegen was. Zweden wekt momenteel 51% aan duurzame energie op en is de enige die op koers ligt. De buurlanden van Zweden volgen in een snel tempo op qua duurzaamheid. In het Energieakkoord van 2013 werd vastgelegd dat Nederland over twee jaar haar energieproductie zal hebben opgeschroefd tot 16%.

In Oost-Europa is ook een toename gemeten van de duurzame energie productie. Buiten Nederland zijn er meerdere landen zoals: Engeland, Luxemburg en Malta die tevens ook achterlopen met hun duurzame energie productie. Eerder al werd gewaarschuwd dat Nederland op dit tempo de doelstellingen in 2020 niet kunnen waarmaken.

Nederland nog niet duurzaam genoeg
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.