Nederlanders kopen liever koopwoning met zonnepanelen

logo zonnepaneel

Uit een onderzoek van Motivation is gebleken dat 44% van de ondervraagden sneller kiest voor een koopwoning die reeds is voorzien van zonnepanelen. Ook zijn de ondervraagden bereid om €4000 extra te betalen over de koopsom.

Zonnepanelen zorgt voor waardevermeerdering van koopwoning

Er zijn 722 mensen ondervraagd in de leeftijd van 30 jaar tot en met 70 jaar oud. Ruim 46% is ervan overtuigd dat het aanschaffen van zonnepanelen een waardevermeerdering voor de woning zal zijn.

Zelf zonne-energie opwekken is goedkoper dan energie afnemen van leverancier

Het aanschaffen van zonnepanelen is een goede belegging, en het scheelt geld in tegenstelling tot het afnemen van energie van een energieleverancier. Daarnaast kun je naast het feit dat je gebruik maakt van je eigen opgewekte zonne-energie, ook de energie terugleveren aan een energieleverancier dan ontvangt u geld over het aantal kWh’s die u heeft geproduceerd ( vanaf 5000 kWh ), wanneer u minder levert dan zal de energieleverancier het verbruik salderen en brengen zij het na aftrek u dit in rekening.

De investering van zonnepanelen levert driemaal meer op dan wanneer u een soortgelijk bedrag bijvoorbeeld spaart. De terugverdien tijd van zonnepanelen is 10 jaar en gaan 25 jaar mee.

 

Nederlanders kopen liever koopwoning met zonnepanelen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!