Nederlandse Energie Maatschappij maakt forse omzet

logo nederlandse energie maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij ook wel NL Energie / NLE genoemd heeft een forse omzet gemaakt van € 296 mln naar € 362 mln in een jaar tijd. Harald Swinkels en Pieter Schoen de oprichters van de Energieleverancier hebben veel geinvesteerd in de groei van het bedrijf. Ze verwachten vanaf 2014 een recordomzet te maken. Ook wil het bedrijf extra personeel aannemen, het bedrijf heeft nu 300 mensen in dienst, en willen daar nog eens 50 mensen extra voor aannemen.

Kolen en Gas centrales

NL Energie heeft geen eigen kolen en gas centrale, dit blijkt nu in het bedrijf zijn vruchten af te werpen , zo zeggen zij: er is een overschot aan centrales en het geld wat anders in dure kolen en gascentrales werd geinvesteerd is nu geinvesteerd in de groei van het bedrijf en de naam ervan. Ook profiteren zij van de amerikaanse markt die nu marktleider is in de productie van schaliegas.

De oprichters gaan binnenkort een zonnepanelenoutlet openen. Deze outlet biedt particulieren de kans om goedkoop zonnepanelen aan te schaffen. NL Energie heeft in 2012 196.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Tarieven NLE vergelijken?
Hoewel de Nederlandse energie maatschappij voor vele huishoudens een goedkope energieleverancier is loont het zeker de moeite om te vergelijken. Immers, de tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals uw energieverbruik, uw energiemeter, maar ook de regio waar u woont. Maak daarom een onafhankelijk energie prijsvergelijk om te bepalen welke energieleverancier in uw regio het goedkoopst is.

Nederlandse Energie Maatschappij maakt forse omzet
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.