Nederlandse energie maatschappij winnaar ondernemersprijs

Nederlandse energie maatschappijDe Nederlandse energiemaatschappij heeft afgelopen maandag 24 november de Rotterdamse Ondernemersprijs 2014 gewonnen. De ondernemerprijs werd uitgereikt in het WTC. Directeur Harald Swinkels kreeg de ondernemersprijs overhandigd door de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb. Naast een vakjury kon ook het publiek zijn stem uitbrengen. Het is de dertigste keer dat de prestigieuze prijs is uitgereikt.

De Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs wil ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers zetten met dee jaarlijkse terugkerende ondernemersprijs. Dit jaar stond de prijs in het teken van ‘grensverleggend ondernemerschap’.

Op Energievergelijking.nl kunt u gemakkelijk en snel energie vergelijken van de Nederlandse energie maatschappij. Start ook met energie vergelijken en bekijk welke aanbieding voor u het goedkoopste is.

Nederlandse energie maatschappij winnaar ondernemersprijs
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.