Nederlandse zonne-energie stijgt met 500 mw in 2014

zon-energie

Het vermogen van Nederlandse zonne-energie groeit dit jaar van 300 megawatt naar 800 megawatt. Josefine Berg Senior Solar analist spreekt dit uit in een interview.

De verwachting is dat de zonne-energie een enorme groeispurt gaat maken in de toekomst. Nederland zal een belangrijke speler worden in de zonne-energie sector. Het geinstalleerde vermogen aan zonne-energie gebruikt men nu momenteel  om zelf te voorzien in de eigen energiebehoefte. Duitsland daarentegen heeft een grote zonne-energie markt, dit is dankzij de subsidie’s die de overheid verstrekte. Wanneer Nederland hetzelfde zou doen breid de markt in zonne-energie uit, dan zou er meer geld verdiend kunnen worden op langere termijn.

De analiste verwacht dat de zonnesector bestendigd word en raad verkopers van zonnepanelen aan om meer reclame te maken zodat de verkopen van zonnepanelen zullen toenemen.

Nederlandse zonne-energie stijgt met 500 mw in 2014
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!