Netbeheerder Rendo beboet voor €1,6 mln door ACM

rechter

Netbeheerder Rendo uit Meppel is door de ACM beboet voor een hoog bedrag van €1,6 miljoen. Volgens de conclusie van de ACM heeft de energieleverancier een aantal overtredingen gemaakt, deze overtredingen waren vanaf 2010 tot en met 2012.

De overtredingen hangen nauw samen met een vorige zaak waar de de voormalige directeur met een compagnon 30 mln euro zou hebben gebruikt voor het bouwen van een centrale, de beide directeuren word ook ten laste gelegd dat ze 8 mln nog eens zouden hebben verduisterd.

De huidige directeur vind deze boete onterecht omdat het een zaak is voor de voormalige eigenaar en niet voor het huidige Rendo. De energieleverancier gaat daarom in beroep tegen deze uitspraak. Rendo is een netbeheerder die de netwerken beheert voor Noord-Oost Nederland.

Netbeheerder Rendo beboet voor €1,6 mln door ACM
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.