Nieuwe agrarische Energieleverancier: Kas Energie BV

logo kas energie

De Autoriteit Consument en Marketing heeft op 25 juli een leveringsvergunning aan Kas Energie bv toegekend. Het bedrijf mag nu officieel elektriciteit en gas gaan leveren aan particulieren en bedrijven.

Kas Energie had de aanvraag voor een leveringsvergunning eind vorig jaar ingediend. Het bedrijf presteert goed en leverde al eerder zijn eigen geproduceerde elektriciteit uit haar kassen aan particulieren en bedrijven maar zonder eigen leveringsvergunning.

Kas Energie BV wekt zijn elektriciteit op in haar eigen kassen, het bedrijf heeft kassen in: Westland, Zeeland, Noord-Holland en ze leveren in heel Nederland. Zij gaan heel milieuvriendelijk om met de vrijgekomen CO2. Vooralsnog leveren zij elektriciteit en gas aan het kleinverbruikers segment.

Nieuwe agrarische Energieleverancier: Kas Energie BV
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.