Nieuwe concurrent voor Delta energie: EnergiQ

windmolens
De provincie Zeeland heeft er een nieuwe energieleverancier bij: Saman EnergiQ, het bedrijf is al bekend onder de naam Saman en is van oorsprong een installatiebedrijf dit schreef Omroep Zeeland. Vanaf mei gaat het bedrijf dan ook duurzame energie en gas leveren aan particulieren en het MKB.

EnergiQ staat voor slim omgaan met energie

Het installatiebedrijf installeert al tien jaar warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De logische stap vanuit het oogpunt van Saman EnergiQ is dan ook het leveren van energie. Zij willen hun duurzame energie zo goedkoop en groot mogelijk gaan inkopen om te kunnen concurreren met de traditionele energiebedrijven. Meer dan 75% van de inwoners van de provincie Zeeland is klant bij Delta Energie. EnergiQ denkt dat klanten op zullen stappen wanneer Delta wordt verkocht. Vooral klanten van Delta die nu een variabel contract hebben kunnen zo overstappen volgens EnergiQ want de prijzen van Delta’s variabele tarieven zijn duurder.

Achterban van EnergiQ is ServiceHouse

De leveringsvergunning voor gas en energie zal worden verstrekt door ServiceHouse alsmede de taken voor het incasseren van de maandbedragen, de factureringen en het verzorgen van de overstapservice. EnergiQ zal zelf de verkoop en de administratie gaan verzorgen. Directeur van Saman EnergiQ Daniël Lodders verwacht eind 2017 zo’n 10.000 klanten te hebben oplopend tot 50.000 klanten in een tijdsbestek van 2 jaar. Ook is de bedoeling om vanaf 2018 energie en gas te gaan leveren aan de groot zakelijke markt.

Echt Zeeuwse groene stroom

De focus van EnergiQ ligt ook op de klanttevredenheid en zullen zij hun kennis overbrengen wat betreft energie besparen naar de klant toe. Het nieuwe energiebedrijf zal werkgelegenheid kunnen bieden voor een tiental banen. De duurzame energie energie die het bedrijf zal gaan leveren is afkomstig van Zeeuwse bodem wat weer afkomstig is van zonnepanelen en windmolens.

Nieuwe concurrent voor Delta energie: EnergiQ
9 beoordelingen 7.8 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.