Nieuwe laptop draait op zonne-energie

 

De eerste laptop die op zonne-energie draait. Een bedrijf uit Canada heeft de laptop ontwikkeld en heeft het in productie genomen. De laptop komt over twee maanden uit in Ghana.

Laptop vooralsnog alleen te koop in Afrika

De Sol laptop is ontwikkeld speciaal voor studenten en bedrijven in Afrika. Door de vele stroomstoringen is de laptop ideaal omdat het op zonnepanelen werkt, het is voorzien van vier uitvouwbare zonnepanelen. De Sol laad in 2 uren op, en de batterij gaat 10 uren mee. De laptop zal draaien op een gratis besturingssysteem genaamd Ubuntu. Tevens is de laptop speciaal beschermd tegen het stoffige klimaat en kan het een stootje hebben.

De geschatte winkelprijs ligt op €225.

Nieuwe laptop draait op zonne-energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op vrijdag, 19 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op vrijdag, 19 juli 2019.

Een reactie plaatsen