Nieuwe laptop draait op zonne-energie

 

De eerste laptop die op zonne-energie draait. Een bedrijf uit Canada heeft de laptop ontwikkeld en heeft het in productie genomen. De laptop komt over twee maanden uit in Ghana.

Laptop vooralsnog alleen te koop in Afrika

De Sol laptop is ontwikkeld speciaal voor studenten en bedrijven in Afrika. Door de vele stroomstoringen is de laptop ideaal omdat het op zonnepanelen werkt, het is voorzien van vier uitvouwbare zonnepanelen. De Sol laad in 2 uren op, en de batterij gaat 10 uren mee. De laptop zal draaien op een gratis besturingssysteem genaamd Ubuntu. Tevens is de laptop speciaal beschermd tegen het stoffige klimaat en kan het een stootje hebben.

De geschatte winkelprijs ligt op €225.

Nieuwe laptop draait op zonne-energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!