Nieuwe virtuele munt: SolarCoin

logo bitcoin

Sinds vorige maand is er een nieuwe virtuele munt erbij gekomen: De SolarCoin, met deze munt kan men in zonne-energie handelen en daarmee de kosten voor zonne-energie beperken. De munt is te vergelijken met de bitcoin. De bedenker van de munt is Nick Gogerty, eigenaar van Thoughtful Capital Group.

De SolarCoin staat gelijk aan 1 megawattuur zonne-energie. Opwekkers  van zonne-energie kunnen door hetzelfde mining systeem zoals bij bitcoins hun SolarCoins genereren. Eerst ontvangt men een Renewable Energy Certificate ( groen label ) met deze certificaten kan worden bijgehouden hoeveel zonne-energie er is opgewekt, vervolgens worden de certificaten omgezet in SolarCoins. Wanneer de SolarCoins openbaar worden verhandeld is de verwachting dat de munten in waarde toe zullen nemen. De waarde van de SolarCoin zal in de toekomst rond de €15 en €22 komen te liggen.

Met de munt kan een grote markt worden aangeboord in duurzame energie. Vault of Satoshi de virtuele beurs voor o.a bitcoins, windcoins is voornemens zijn steun te geven aan de SolarCoin.

Nieuwe virtuele munt: SolarCoin
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!