Water besparen onder de douche

Water besparen onder de douche

Onder de douche verbruiken we ontzettend veel water. Warm water kost véél meer energie dan koud water. Natuurlijk is het lekker om lang te douchen, maar ook kost het ontzettend veel energie én geld. Wilt … Lees meer..

Energiecontract verlengen? Vergelijk eerst!

Energiecontract verlengen? Vergelijk eerst!

Bent u al weleens overgestapt van energieleverancier? Mogelijk belt uw energieleverancier vlak voordat uw huidige contract afloopt. De vriendelijke medewerker vraagt dan of u uw energiecontract wilt verlengen. Krijgt u dan wel de beste deal … Lees meer..

Wat is de ideale slaapkamertemperatuur?

Slapen in een te warme slaapkamer is niet goed. U slaapt dan namelijk minder goed, waardoor het slaapritme in de war kan worden gebracht. Daarom is het dus belangrijk om te slapen onder ideale omstandigheden. … Lees meer..

Wat is krachtstroom?

Wat is krachtstroom en heb ik dit ook in mijn woning? Met behulp van krachtstroom kunt u zware elektrische apparaten voorzien van stroom. Hierbij kunt u denken aan elektrische kachels, elektrische kookplaten, zware machines of … Lees meer..

Kinderen en energie besparen

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in Nederland. De kosten voor stroom en gas worden steeds hoger en daarom is het dus ook belangrijk om te besparen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u kinderen … Lees meer..

De 5 meest gemaakte overstapfouten

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dat hoeft natuurlijk niet erg lastig te zijn. Toch kan het af en toe misgaan. Niet alle overstappers weten namelijk hoe zij moeten overstappen. Hieronder volgen de 5 meest … Lees meer..

De voordelen van Wi-Fi lampen

Steeds meer Nederlanders kiezen voor slimme technologie in huis. Zo kunt u tegenwoordig ook kiezen voor slimme verlichting en daarmee voor Wi-Fi lampen. Deze lampen kunt u bedienen met uw smartphone, tablet of afstandsbediening en … Lees meer..