Nieuw-Zeeland wil olieboringen met 50% opschroeven

 

De premier van Nieuw-Zeeland John Key wil de olieboringen in Nieuw-Zeeland opschroeven met 50%, hij wil vooral zoeken naar olie en gas in de grond van de locatie waar de beroemde Lord of the Rings films werden vastgelegd. De milieu organisatie’s maken zich ernstige zorgen hierom.

Lord of the Rings magische heuvels en gebergten aangetast

Dankzij de the Lord of Rings films is Nieuw-Zeeland aardig beroemd geworden, door de films trekt Nieuw-Zeeland jaarlijks veel meer toeristen aan die een kijkje willen nemen. Het aantal toeristen nam toe met 23% een gedeelte van deze toeristen heeft ook deelgenomen aan activiteiten die georganiseerd worden met betrekking tot Lord of the rings.

Olieboringen worden uitgebreid

De premier is overtuigd van het feit dat er veel meer olie en gas te vinden in het prachtige landschap, een aantal maanden terug is de regering al begonnen met het beschikbaar maken van 190.000 vierkante meter land om met de gas en olieboringen kunnen starten. Tevens zijn er plannen opgesteld om offshore boringen te beschermen tegen protesten van demonstranten en milieu-organistatie’s.

Buiten het feit dat de boringen veel zullen vernietigen zal dit ook zorgen voor een afname van toeristen.

Nieuw-Zeeland wil olieboringen met 50% opschroeven
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.