NL Energie sluit bepaalde windmolens uit

windmolens

Directeur Harald Swinkels heeft aangegeven dat ze bepaalde windmolens gaan uitsluiten op een lijst. Deze specifieke windmolens zorgen voor overlast in bewoond gebied.

Geen windenergie van hinderlijke windmolens

NL Energie wil dus geen windstroom leveren die voor hinder zorgt bij omwonenden. Er zijn kritieken geuit van omwonenden rondom bepaalde windmolenparken. Men gaf aan groene stroom te willen maar niet van de specifieke windmolens die deze hinder geven. De energieleverancier geeft gehoor hier aan en komt dus met een lijst waar deze molens op worden gezet.

In de provincie Utrecht staan een aantal van deze hinderlijke windmolens die onder het beheer van Eneco staan. De omwonenden van deze windmolens geven duidelijk aan hier last van te hebben. NL Energie doet momenteel onderzoek welke windmolens nog meer geluidsoverlast zorgen, wanneer dit uitgezocht is, komen zij op de lijst te staan. Windenergie is één van de alternatieve optie’s voor duurzame energie, het is schoon en draagt bij aan het verduurzamen. Maar dit mag niet ten koste gaan van de consument. Swinkels opteert voor een dergelijk keurmerk die voor windenergie staat zonder overlast.

Bent u klant van NL energie en bent u nieuwsgierig naar andere groene energietarieven? Bekijk onze energievergelijker dan en vergelijk nu!

 

NL Energie sluit bepaalde windmolens uit
1 beoordelingen 10 gemiddeld

1 gedachte over “NL Energie sluit bepaalde windmolens uit

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!