NLE Gaat elektrische auto’s leveren en opladen

Nederlandse energie maatschappijDe NLE opent langs de A13 bij Delft een eerste eigen snellaadstation. In de toekomst komen er nog veel meer bij want de NLE zet vol in op de markt van elektrisch rijden.

1000 elektrische auto’s

Nu al zijn er 1000 elektrische auto’s geĂŻmporteerd waarvan er nog slechts 63 beschikbaar zijn. Het eerste laadstation is gevestigd langs de A3 bij Delft. Er kunnen twee auto’s tegelijkertijd worden opgeladen. Binnen enkele minuten is uw elektrische auto voor 80% opgeladen. Opladen kan bij alle laadstations, ook die niet van NLE zijn!

Stroomversnelling in elektrisch rijden

De NLE gaat een deel van de winst gebruiken om te investeren in elektrisch rijden. Er wordt gekeken naar plaatsen om nog meer snellaadstations te openen. De topman van de NLE, Harald Swinkels ,,Hoe meer oplaadmogelijkheden er zijn, hoe aantrekkelijker volledig elektrisch rijden wordt voor een grote groep.”

De nieuwe Tesla 3

tesla 3Eerder maakte de NLE al bekend dat het naast energie ook telecomdiensten gaat aanbieden en daarvoor maakte het bekend dat het maar liefst 1000 tesla’s importeert. Kortom: De NLE wil de hele markt gaan pakken! Wilt u elektrisch auto rijden? Vergelijk het aanbod en reserveer indien gewenst de nieuwe tesla 3 via de site van NLE.

 

NLE Gaat elektrische auto’s leveren en opladen
3 beoordelingen 8.7 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!