NLEX Alles-in-1 de eerste 9 mnd €29,95 ipv €39,95 p/mnd

NLEX Alles-in-1 de eerste 9 maanden €29,95 ipv €39,95 per maand. Neemt u daarbij ook nog eens energie en gas af? Dan krijgt u éénmalig een combikorting erboven op van €25. NLE is naast een energieleverancier ook alweer een tijdje een provider. Zij bieden internet, televisie en bellen aan. En vaak voor scherpe tarieven. Met het standaard Alles-in-1 van NLEX heeft u alles onder één dak.

Alles-in-1 NLEX via het KPN netwerk

NLEX maakt gebruik van het altijd betrouwbare KPN netwerk. En met uw persoonlijke postcode kunt u bekijken of snel glasvezel op uw adres mogelijk is. Het standaard internet zorgt ervoor dat u een download snelheid heeft van 100 Mb/s en een upload snelheid van 10 Mb/s. Met meer dan 100 zenders kunt u naar hartelust televisie kijken. Wilt u uw favoriete programma’s opnemen? Dan kunt u kiezen voor het opnemen pakket, deze kost €5 per maand extra.

Wat krijgt u bij NLEX Alles-in-1?

Meer dan 32 zenders bieden HD-kwaliteit dus dat is ook mooi meegenomen. Luistert u graag naar de radio? Dan heeft u de beschikking over meer dan 100 radiozenders. Bij het standaard pakket van NLEX krijgt u één tv-ontvanger en een gratis WiFi versterker. Wilt u een tweede ontvanger bestellen? Dan kost dit u €4 per maand extra. In het pakket zit ook uw telefoon-aansluiting inbegrepen. Bellen is volgens het normale tarief.

Al klant van NLE energie?

Ook als u al klant bent van NLE energie kunt u kiezen voor dit pakket en krijgt u tevens de combikorting van €25. Bekijk snel of de aanbieding iets voor u is. Mocht dit zo zijn? Dan is overstappen heel makkelijk. Klik hier voor meer informatie over de NLEX Alles-in-1 aanbieding. Wilt u toch nog even verder kijken? Dat is goed en ook aan te raden. Want de kans is natuurlijk aanwezig dat een andere provider u een goedkoper aanbod doet.

Enkel goedkope energie zoeken? Dat kan ook!

Wilt u alleen energie vergelijken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. De goedkoopste energieprijzen voor het komende jaar weer berekenen? Geef dan uw postcode, verbruik en adres aan in de energievergelijker. En binnen luttele seconden krijgt u een energievergelijking op maat.

NLEX Alles-in-1 de eerste 9 mnd €29,95 ipv €39,95 p/mnd
2 beoordelingen 5 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.