Nu ook collectieve acties in de energievergelijker

Energievergelijking.nl gaat graag een stap verder waar andere online energievergelijkers stoppen. Energievergelijking.nl neemt als eerste vergelijkingssite ook collectieve energie acties op in haar energievergelijker. Zo kunnen bezoekers van Energievergelijking.nl niet alleen de contracten die op de websites van de energieleveranciers zelf staan met elkaar vergelijken, maar ook de contracten die zij aanbieden via de verschillende collectieven.

Als 100% onafhankelijke energie vergelijkingssite vinden wij het belangrijk dat onze bezoekers het totale plaatje te zien krijgen. Daarom doen we elke dag ons uiterste best om zoveel mogelijk contracten te vergelijken die energiebedrijven op hun website hebben staan. Vanaf heden gaan we nog een stap verder en nemen we niet alleen energie aanbiedingen op die ook op diverse vergelijkingssites te vinden zijn. Maar ook deals die door collectieven worden aangeboden.

Speciale afspraken

Aangezien energieleveranciers steeds vaker speciale (prijs) afspraken maken met collectieven zoals die van de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis word het steeds moeilijker voor consumenten en bedrijven om het totale aanbod te vergelijken. Energievergelijking.nl speelt daar op in door ook de collectieve inkoop acties in haar energievergelijking op te nemen.

100% onafhankelijk

Onze bezoekers krijgen een nog uitgebreidere energievergelijking waardoor energie vergelijken een stuk inzichtelijker word gemaakt. En dat komt niet alleen de portemonnee van de bezoeker ten goede, maar ook de onafhankelijkheid van de energievergelijker op Energievergelijking.nl.

Het complete aanbod

Energievergelijking.nl verzameld alle energiecontracten van alle energieleveranciers. Het maakt niet uit waar de energie aanbiedingen worden gepresenteerd. Of ze nu op een vergelijkingssite worden aangeboden, op de website van de energieleverancier zelf of via een inkoop collectief.

Nu ook collectieve acties in de energievergelijker
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!