Nu ook groot zakelijk energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl

Vanaf nu kunt u niet alleen energie vergelijken voor consumenten, maar ook groot zakelijk energie vergelijken. Voor zowel klein zakelijk als groot zakelijke energie bent u bij EnergieVergelijking.nl op het juiste adres. U betaalt als bedrijf nu eenmaal veel méér voor uw energiekosten dan een particuliere klant dat doet. Door een zakelijke energievergelijking te maken gebaseerd op uw energieverbruik in het bedrijf kunt u kiezen uit verschillende contracten. 

Hoeveel verbruikt uw bedrijf?

Misschien heeft u er nog nooit bij stil gestaan om eens te starten met zakelijk energie vergelijken. U kunt enorm veel geld besparen op uw huidige energieleverancier. Daarbij kunt u onderscheid maken in MKB&ZZP of Grootzakelijk. MKB en ZZP hebben een elektriciteitsaansluiting die kleiner is of gelijk is aan 3 x 80 Ampère oftewel een energieverbruik tot 100.000 kWh. De gasaansluiting heeft een doorlaat van 40 kubieke meter per uur. Dit zijn de G25 gasaansluitingen.

Valt u onder Grootzakelijk of MKB?

Grootzakelijke klanten hebben een verbruik in energie boven de 100.000 kWh en hun elektriciteitsaansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère. De gasaansluiting heeft een doorlaat van meer dan 40 kubieke meter gas per uur en hebben een G40 gasaansluiting. Nog een verschil tussen MKB&ZZP en Grootzakelijke klanten is: Grootzakelijke klanten betalen elke maand voor hun energie dat gebaseerd is op het werkelijke verbruik, zo ontvangt u twee facturen dus één voor uw energielevering en één voor het netbeheer.

MKB&ZZP betalen net als particulieren iedere maand een voorschotbedrag en ontvangen aan het einde van het jaar een eindafrekening. Zij hebben niet te maken met twee aparte facturen. Aan de hand van uw verbruik kunt u uitmaken of u onder MKB&ZZP valt of onder grootzakelijk.

Zakelijk energie vergelijken en besparen op uw bedrijfskosten

De kosten die u maakt voor uw bedrijf zijn al hoog genoeg dus het is verstandig om zoveel mogelijk te besparen op de bedrijfskosten waar dat kan. De energiekosten behoren daar ook toe en hoe hoger het verbruik hoe meer u moet betalen aan de energieleverancier. U bent als zakelijke klant net zo belangrijk voor de energieleverancier dus het vergelijken van de energiekosten van andere energieleveranciers levert u geld op. Geen gedoe met offertes opvragen maar meteen bekijken hoeveel u kunt besparen.

Vergelijk alle zakelijke energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl

Ook zijn er geen kosten verbonden bij een overstap naar een andere zakelijke energie aanbieding. Dus start meteen met energie vergelijken zakelijk en kies een energiecontract die bij uw bedrijf past. U zult nooit zonder energie en gas komen te zitten omdat het overstapproces een administratieve klus is. Net als in een energievergelijking voor particulieren komt in de zakelijke energievergelijking ook de goedkoopste zakelijke energieleverancier bovenaan te staan. Ga naar energie vergelijken zakelijk en verlaag uw zakelijke energiekosten!

Nu ook groot zakelijk energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen