Nuon Stroom Actie: Stroom met variabele tarieven

Nuon Stroom Actieprijs 1 jaar tegen een variabel tarief, let op bij een variabel tarief kunnen de prijzen per 6 maanden verhoogd of verlaagd worden. Deze aanbieding geld als u een combinatie kiest van Actie stroom en Actie gas, dan word de cashback verrekend op uw eindafrekening.

Let op! Dit is een tijdelijke aanbieding
Ga naar deze pagina (nuon.nl) om de variabele energie tarieven te berekenen op basis van uw postcode en uw energieverbruik. Bekijk in onze energievergelijking de aanbiedingen en vergelijk deze met de resultaten op de website van Nuon zelf.

 

Nuon Nuon
Naam Actie stroom 1 jaar variabel Actie gas 1 jaar variabel
Soort Grijs Grijs
Contractduur 12 Maanden 12 Maanden
Vaste prijs Nee Nee
Flexibiliteit Prijs verandert mogelijk elke 6 maanden Prijs verandert mogelijk elke 6 maanden
Vrij Opzegbaar Nee Nee
Boete bij contractbreuk < 1 jr: € 50,00 < 1 jr: € 50,00

Deze Actie geldt alleen als u een Nuon Stroom Actieprijs én een Nuon Gas Actieprijs contract afsluit. De cashback van 50 wordt verrekend aan het einde van het eerste jaar. Ongeveer 1 week voor het einde van het eerste jaar zal de cashback op uw rekening worden gestort. Uw overstap wordt binnen twee maanden na de ontvangst van uw aanvraag doorgevoerd. Als u als gevolg hiervan het contract met uw huidige leverancier voortijdig beëindigt en uw leverancier u een opzegvergoeding in rekening brengt, is deze voor uw eigen rekening.

U kunt alle aanbiedingen van Nuon met onzeenergievergelijker bekijken, vul uw postcode en adres in en binnen een aantal minuten ziet u welke aanbieding het meest voordelig is.

Nuon Stroom Actie: Stroom met variabele tarieven
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.