Nuon: Pilot verhuur van zonnepanelen

Vattenfall levert windenergie aan de GVB

blauwe-lucht-zonnepanelen

Energiebedrijf Nuon gaat een pilot starten met de verhuur van zonnepanelen aan woningbezitters woonachtig in de provincie’s Overijssel en Limburg. Nuon speelt hiermee in op de vraag naar het huren van zonnepanelen.

Woningeigenaren willen niet alle investeringen dragen

Veel woningbezitters twijfelen nog of zij de grote investering in zonnepanelen wel willen doen, en om ze over de streep te trekken is Nuon nu begonnen met een pilot waar zonnepanelen worden verhuurd. Zo hoeft men niet volledig te investeren maar kunnen zij besparen op de energierekening en reduceren zij hiermee hun CO2 uitstoot.

Flexibel huren bij Nuon

De pilot omvat een flexibele huurovereenkomst waar iedere maand besloten kan worden om de zonnepanelen alsnog aan te schaffen, of terug te geven aan Nuon of dit door te kunnen geven aan een toekomstige huiseigenaar. Inbegrepen bij de overeenkomst is de aanschaf, onderhoud en de verzekering van de zonnepanelen.

Uitbreiding bij succesvol afsluiten pilot

Wanneer de pilot succesvol blijkt dan breidt Nuon uit en gaan ze de huur zonnepanelen aan alle klanten aanbieden. De mogelijkheid om de zonnepanelen te kopen van Nuon blijft ook en er worden geen rentekosten gerekend. Bij het kopen van de zonnepanelen draagt de klant de servicekosten plus het risico.

Bron:Duurzaamgebouwd.nl

Nuon: Pilot verhuur van zonnepanelen
5 beoordelingen 8.8 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op donderdag, 18 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op donderdag, 18 juli 2019.

Een reactie plaatsen