Nuon: Pilot verhuur van zonnepanelen

blauwe-lucht-zonnepanelen

Energiebedrijf Nuon gaat een pilot starten met de verhuur van zonnepanelen aan woningbezitters woonachtig in de provincie’s Overijssel en Limburg. Nuon speelt hiermee in op de vraag naar het huren van zonnepanelen.

Woningeigenaren willen niet alle investeringen dragen

Veel woningbezitters twijfelen nog of zij de grote investering in zonnepanelen wel willen doen, en om ze over de streep te trekken is Nuon nu begonnen met een pilot waar zonnepanelen worden verhuurd. Zo hoeft men niet volledig te investeren maar kunnen zij besparen op de energierekening en reduceren zij hiermee hun CO2 uitstoot.

Flexibel huren bij Nuon

De pilot omvat een flexibele huurovereenkomst waar iedere maand besloten kan worden om de zonnepanelen alsnog aan te schaffen, of terug te geven aan Nuon of dit door te kunnen geven aan een toekomstige huiseigenaar. Inbegrepen bij de overeenkomst is de aanschaf, onderhoud en de verzekering van de zonnepanelen.

Uitbreiding bij succesvol afsluiten pilot

Wanneer de pilot succesvol blijkt dan breidt Nuon uit en gaan ze de huur zonnepanelen aan alle klanten aanbieden. De mogelijkheid om de zonnepanelen te kopen van Nuon blijft ook en er worden geen rentekosten gerekend. Bij het kopen van de zonnepanelen draagt de klant de servicekosten plus het risico.

Bron:Duurzaamgebouwd.nl

Nuon: Pilot verhuur van zonnepanelen
5 beoordelingen 8.8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.