Nuon sluit miljoenencontract met APM Terminals

apm

Energieleverancier Nuon heeft een tweejarig contract gesloten met APM Terminals om windenergie te gaan leveren. Het contract heeft een waarde van vijf miljoen euro.

De windenergie die Nuon zal leveren word gebruikt voor acht kranen die op de kade staan gesitueerd en voor andere apparatuur. Het gaat om een nieuwe terminal aan de maasvlakte 2. De levering zal ingaan op 1 januari 2015.

De terminal zal de eerste zijn die 100% electrisch zal worden aangedreven. De windenergie zal tevens worden gebruikt voor Lift-agv’s ( Automatic guided vehicles ). Het transport bedrijf zal de eerste zijn dat een Zero CO2 impact policy heeft.

De eerste fase van de terminal zal in gebruik worden genomen en APM zal haar activiteiten uitbreiden in fases. De oppervlakte van de terminal zal uiteindelijk 167 hectare bedragen.

Naast nieuws over Nuon, bieden wij u via onze energievergelijker de mogelijkheid om de tarieven van Nuon te vergelijken. Zo weet u snel en simpel of Nuon voor u de goedkoopste energieleverancier is en hoeveel u kunt besparen bij een eventuele overstap.

Nuon sluit miljoenencontract met APM Terminals
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.