Nuon de wacht aangezegd door ConsumentenClaim

Volgens bnr.nl wil ConsumentenClaim een collectieve procedure gaan starten tegen Nuon wanneer zij niet met een goede compensatie komt voor de gedupeerde klanten die het contract Natuurstroom hebben afgesloten een aantal jaren terug.

Nuon nalatig

In een eerder bericht werd al duidelijk dat Nuon haar klanten niet goed heeft geïnformeerd met betrekking tot het Natuurstroom contract, men betaalde jaarlijks een extra bijdrage van 60 euro, in de veronderstelling dat deze zou worden geïnvesteerd in duurzame projecten, maar achteraf bleek dat Nuon dit niet had gedaan.

Energieleverancier buigt zich over compensatie

Nuon zelf buigt zich nog over het probleem om te bekijken hoe het de klanten zo goed mogelijk kan compenseren. De energieleverancier stelde dat het in de afgelopen jaren zo’n 558 mln euro heeft gestoken in duurzame energie, maar het bewijs is niet direct voorhanden.

Nuon de wacht aangezegd door ConsumentenClaim
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!