Nuon de wacht aangezegd door ConsumentenClaim

Volgens bnr.nl wil ConsumentenClaim een collectieve procedure gaan starten tegen Nuon wanneer zij niet met een goede compensatie komt voor de gedupeerde klanten die het contract Natuurstroom hebben afgesloten een aantal jaren terug.

Nuon nalatig

In een eerder bericht werd al duidelijk dat Nuon haar klanten niet goed heeft geĆÆnformeerd met betrekking tot het Natuurstroom contract, men betaalde jaarlijks een extra bijdrage van 60 euro, in de veronderstelling dat deze zou worden geĆÆnvesteerd in duurzame projecten, maar achteraf bleek dat Nuon dit niet had gedaan.

Energieleverancier buigt zich over compensatie

Nuon zelf buigt zich nog over het probleem om te bekijken hoe het de klanten zo goed mogelijk kan compenseren. De energieleverancier stelde dat het in de afgelopen jaren zo’n 558 mln euro heeft gestoken in duurzame energie, maar het bewijs is niet direct voorhanden.

Nuon de wacht aangezegd door ConsumentenClaim
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op woensdag, 17 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op woensdag, 17 juli 2019.

Een reactie plaatsen